STORT som småt – vi er altid parate

 

Virksomheder og offentlige institutioner

Ved større projekter har vi både ingeniører samt bygningskonstruktører ansat, som kan deltage i en briefing om projektet, så du vil altid opleve at få et kvalificeret med og modspil fra V.B. Byggeindustri. Derfor er vi også i stand til at komme med den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

 

Vi tager os naturligvis også af de mindre opgaver med løbende vedligeholdelse af bygninger og interiør samt hurtig udrykning, hvis der er tale om forsikringsskader – så som reetablering af døre og vinduer ved indbrud, stormskader på tag og lignende.

Privat bygherre – kontakt vores ”Håndværker Service” på tlf. 4819 2200.

Vi har oprettet en speciel ”Håndværker Service” afdeling, der henvender sig til mindre private bygherrer, som altid er velkommen til at kontakte os for tilbud og rådgivning.

Er det udskiftning af f.eks. vinduer eller lignende kan du eventuelt tage et billede af de vinduer, der skal udskiftes, og sende dem til os på nh@vbb.dk, hvorefter vi kan give dig et overslag på projektet. Ofte sidder man jo om aftenen og får de gode ideer, hvor vi har lukket, men vil du gerne kontaktes og have vi kommer forbi, så kan det også være en god ide at sende en kort mail med beskrivelse af dit projekt, så vi med det samme kan sørge for at den rette person kontakter dig. Husk at skrive eventuelt tlf.nr. vi kan træffe dig på.

 

 Kontaktinformation:

 

Direktør
Nils Henrik Christiansen
nh@vbb.dk

 

Adresse:
Vrålyngen 4
3540 Lynge
Telefon: 4819 2100/Private: 4819 2200
Telefax : 4818 9137
vbb@vbb.dk

 

 

Bankforbindelse
Nykredit
Ballerup afd.
Bankkonto: 5472 - 20 84 066

 

Åbningstider:
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00 og Fredag kl. 08.00 - 14.00

 


Projektleder / Ingeniør
Jens Erik Christiansen
ec@city.dk / erik@vbb.dk

Bogholderi / Regnskab
Connie á Rogvi
ca@vbb.dk

Claus Håndstad
Byggetekniker/byggeleder
ch@vbb.dk


 
 

 

V.B. Byggeindustri A/S • Vrålyngen 4 • 3540 Lynge • Tlf: 48 19 21 00 • E-mail: vbb@vbb.dk