Vi leverer kvalitetsarbejde til offentlige institutioner, virksomheder samt private bygherrer.

V.B.Byggeindustri A/S laver primært hoved- og fagentreprise opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Men vi råder over en del andre kompetencer internt i firmaet, hvilket gør arbejdet med større enterpriser mere fleksibelt. Og alle vore ansatte står klar til at løse såvel store som mindre byggeprojekter.

 

Hvert byggeprojekt får tildelt en fast byggeleder.

Hos os er du sikker på en fast styring af dit byggeprojekt. Når samarbejdet starter, sætter vi en af vore byggeledere til at styre sagen fra start til slut. Hermed ved du altid hvem du skal kontakte, hvis der er spørgsmål under projektets gennemførelse.

 

Speciale i renovering og vedligeholdelse af større ejendomme og institutioner.

Virksomhedens udfører alle former for bygningsarbejder. Vi er specialister i om- og tilbygninger samt renovering og vedligeholdelse af eksisterende ejendomme.

Virksomheden råder over meget kompetente ingeniører og bygningskonstruktører til at styre og følge op på alle vore byggeprojekter.


Vores afdeling ”Håndværker Service” udfører arbejde for private bygherrer og er specialister i taglægning.

Store renoverings- eller ombygningsarbejder eller mindre opgaver som f.eks. udskiftning af vinduer og døre – vi er altid klar til at give Dem et godt tilbud.

Vi er medlem af Dansk Byggaranti, som giver dig sikkerhed for, at arbejdet altid afleveres i orden og i henhold til gældende regler. Du kan læse mere om Byg Garanti her på hjemmesiden.

 

Brug også vores store kompetencer inden for energivejledning til at spare på varmen.

 

 

NYHEDER


 


 

Klik på logoet og vær med til at støtte Kræftens Bekæmpelse

 


 

V.B. Byggeindustri A/S • Vrålyngen 4 • 3540 Lynge • Tlf: 48 19 21 00 • E-mail: vbb@vbb.dk